Aankomst in Lima - Reisverslag uit Lima, Peru van Luc Vancoillie - WaarBenJij.nu Aankomst in Lima - Reisverslag uit Lima, Peru van Luc Vancoillie - WaarBenJij.nu

Aankomst in Lima

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Luc

11 Juli 2008 | Peru, Lima

Na een lange vlucht zijn we goed aangekomen in Lima. Een minpuntje, ons jong koppel is een valies kwijt. Geluk bij een ongeluk is wel dat ze al gelokaliseerd is in Madrid. Tegen zondag zullen we de valies terug hebben (in Nazca): tot dan delen we onze onderbroekjes.
Nog een extra dank aan onze chauffeurs van deze morgen!
Morgen moeten we terug vroeg uit de veren, om half vijf aan de deur van ´t hotel, ze doen ons wat aan...
Ondertussen hebben we al een goeie indruk gekregen van de drukte in Lima, een ding is zeker: hiertegen is het verkeer aan de Arc de Triomphe in Parijs niets.

Voorlopig houden we het hierbij, een verdiende nachtrust volgt. Tot de volgende.

• 12 Juli 2008 - 05:12

Annemieke:

oesje
    die valies wou wat extra spaans leren.
    ik heb gisteren tijdens de vlucht heel de tijd meegevlogen.we hadden donderdag in koppen de glazen luchthaven van lima al eens gezien( toeval he en da's heel indrukwekkend.
    we zullen die speciale naaktfotograaf naar lotje en koen sturen: blote kont op peruviaanse grond!
    zal ik stokske per express versturen voor anneke haar ogen open te houden zo vroeg ...

groetjes van het natte belgie

• 12 Juli 2008 - 06:44

Lieve:

Amaai jullie zijn vroege vogels hoor, blij te horen dat jullie goed toegekomen zijn. Wat het verkeer betreft gelukkig moet de collega van Rita (de Ronald dus) daar niet tussen met zijn auto. Het zou daar anders processen regenen !!!
    Kijk al uit naar volgend bericht, knfs en lfs van het thuisfront...

• 12 Juli 2008 - 06:51

Bettina:

Hoi daar allemaal! Ann je moest het nog zeggen op het werk ivm valiezen !! Gelukkig gaat het toch in orde komen ! Doe de groetjes aan iedereen en doe het rustig aan !
    groetjes uit sint-niklaas !

• 12 Juli 2008 - 07:39

Alain:

Hey dat komt wel goed met die valies en wat kleren delen, dat geeft een extra band.Ik ben benieuwd naar het volgende verslag.groetjes uit Edegem.

• 12 Juli 2008 - 09:06

Mieke:

hoi iedereen!
    fijn dat jullie goed aangekomen zijn.
    iedereen goed uitgeslapen, ook al was het maar kort?
    lieselotje, nog 1 keer slapen en je kan terug je eigen onderbroekjes aandoen!
    tot het volgende bericht en heel veel groetjes, kusjes en dikke knuffels!!!
    mieke en co

• 12 Juli 2008 - 10:06

Carine/Eric:

Fijn om jullie een beetje te kunnen volgen. Denkelijk was de valies van Lieselot en Koen aan wat snelle zon toe.Na al die regen hier is die reeds uit het vliegtuig gesprongen in het hete Madrid...Ik had jullie gisteren nog een sms gestuurd maar jullie zullen waarschijnlijk al op het vlegtuig gezeten hebben. Het ging als volgt:"Maak er een speciale reis van, maar dat kan ook niet anders!Als jullie Enzo daar tegenkomen, geef hem een dikke knuffel van ons allemaal...maak er het beste van xxxEric en Carine.Echt fijn om jullie wat te kunnen volgen, zo zijn we er toch een beetje bij!
    Carine

• 12 Juli 2008 - 11:30

Wim En Els, Sanne, :

Hoi daar allemaal, fijn dat julllie goed zijn aangekomen. Geniet en neem de mooie momenten mee voor altijd. Wel tof dat we jullie wat kunnen volgen, ook al blijven we hier. We kijken uit naat julle ervaringen en zijn er om de mooie en moeilijke momenten te delen. liefs

• 12 Juli 2008 - 12:21

Magali :

Blij dat alles goed verlopen is . Het is eens iets anders "onderbroekjes" delen . Plezant dat we zo toch een beetje julie belevenissen kunnen volgen . Groetjes daar en tot de volgende ervaringen.............

• 12 Juli 2008 - 13:08

Bernadette:

Staan ook pakkens klaar.
    Breng vooral fantastische verhalen mee.
    Groetjes aan allen.

• 12 Juli 2008 - 14:29

Sabine, Jerry En Oli:

Beste allemaal,
    Blij dat jullie goed aangekomen zijn. En Belleke ... geen kriebeltjes in de buik gehad tijdens het vliegen ? Tijdens mijn werk dacht ik ook even : nu zitten ze in Madrid, en nu hangen ze terug in de lucht richting Bolivië. Kan me voorstellen wat het verkeer daar zal zijn. Wij hebben dat al eens gezien in Bangkok. Europa is daartegen niets, dat is waar. We zijn heel nieuwsgierig naar het vervolg van jullie verhalen.
    Hou jullie goed en groetjes en knuffels voor iedereen. xxx

• 12 Juli 2008 - 14:46

Sofie:

Hallo daar,

Jullie zijn er nog maar pas en hebben al wat meegemaakt :) Hopelijk wordt het een fantastische reis en Isabelle... dan kan jij daar prachtige verhalen over vertellen bij mij in de klas! Ik ben héél benieuwd.
    Groetjes aan iedereen!

• 12 Juli 2008 - 15:28

Sabine:

Luc, ik herinner me nog toen je me de eerst keer vertelde (en dat is bijna 2 jaar geleden) , we gaan naar Bolivie! Dat dit een reis mag zijn waar elkeen van jullie iets goeds aan overhouden.

Nieuwsgierig kijk ik uit naar het volgende verslag.

Groetjes uit Zele

• 12 Juli 2008 - 16:08

Evy:

Hey lotje,
    fijn dat jullie daar goed zijn aangekomen. Wel spijtig van je valies natuurlijk, maarja, een echte scoutsmeid zoals gij zal die paar dagen zonder valies wel overleven zeker.
    Alleszins, hou je goed daar en tot de volgende!
    xxx

• 12 Juli 2008 - 16:30

Raymond Buekenhout:

Beste Rita en Luc,

Veel sukses met jullie onderneming daar !
    Zij voorzichtig en geniet ervan

Gerda en Raymond.

• 12 Juli 2008 - 16:34

Steve,Liesbeth,Nore:

Hey familie,
    Maak er een heel leuke reis van en geniet van elk moment. En Filip, pas op met de wijn hé want naar het schijnt zijn ze daar nog strenger hé.
    Have fun!!!!

• 12 Juli 2008 - 19:26

Anja En Bart:

Blij te vernemen dat jullie goed aangekomen zijn...We volgen jullie intense reis verder en hopen dat jullie er kracht kunnen uit putten. Lieve groetjes uit Zele en tot later...

• 12 Juli 2008 - 19:59

Sien Van Akoleyen:

Jullie gaan fantastische dingen zien, geniet ervan en profiteer van de rust en de schoonheid van de twee landen die jullie gaan bezoeken.

Ik volg jullie blog op de voet!

Veel plezier!

• 12 Juli 2008 - 20:00

David, Ellen En Kids:

Helaba,

Blij dat jullie goed aangekomen zijn, op een valies na. Gelukkig is ze al "gespot" in Madrid.
    Pauline, gebruik uwe camera maar veel zodat we achteraf ook een beetje kunnen meegenieten van de mooie momenten ginder.

We komen regelmatig nog eens lezen.

Groetjes David, Ellen, Anouk, Rune en Jochen (een dikke zoen voor Peter Pan)

• 12 Juli 2008 - 20:36

Haario, De Kapper:

Super dat jullie er heelhuids zijn geland, die koffer zal wel volgen he. al goe dat ik er niet in zit of jullie kapper was vermist! HaHa.... groeten van Mario, Sabine, en kids.

• 12 Juli 2008 - 21:36

Marie-Claire En Paul:

Fijn dat de vlucht goed verlopen is.
    Het delen van de onderbroeken kan alleen maar de familiale band hechter maken.
    Hou het zo.
    Groetjes.
    Marie-Claire en Paul

• 12 Juli 2008 - 23:09

Rita:

blij dat jullie goed aangekomen zijn en tof dat we zo met jullie kunnen meeleven, groetjes uit stekene

• 13 Juli 2008 - 11:47

Liliane Verschraege:

Tof dat jullie iets laten horen ! Ben er zeker van dat het een ( vermoeiende )maar boeiende en hartverwarmende vakantie wordt !
    Hasta luego !

• 13 Juli 2008 - 12:45

Tina:

Leuk om jullie reis te kunnen volgen, ik hoop dat jullie voldoening en rust vinden met deze schitterende reis en prachtig project!

• 17 Juli 2008 - 08:48

Peter Smet:

hey reisgezelschap,
    fijn te lezen dat jullie goed zijn aangekomen! Nog beter te weten dat we jullie van hieruit een beetje in het oog kunnen houden ;-) Profiteer er ginder van, geniet en neem zo veel mogelijk op.
    Tot binnenkort.