Moet er nog zand zijn
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Luc
13 Juli 2008 | Peru, Lima
Korte samenvatting.
deel 1. buggytocht en zandsurfen in de Peruaanse Sahara.
deel 2. bustocht door een prachtig maanlandschap tot in Nasca.
deel 3. Aankomst in Nasca met bezoek aan de lokale markt
Na overleg hebben we besloten om de vlucht boven de Nascalijnen niet te doen. De prijzen worden door diverse redenen onbetaalbaar (95$ per persoon voor eens van de grond te gaan voor een half uurke vonden we te veel!)
P.S de valies van Koen is nog steeds niet op bestemming en ondertussen worden ons broekjes nog steeds gedeeld.
Morgen volgt een uitgebreider verslag gezien we een beetje moe zijn.
Het is fijn te lezen dat er zovelen ns meevolgen en dit zelfs vanuit Nicaragua ;)
Tot lees....
14 Juli 2008 - 05:14
Bettina:
Hoi Anneke,Filip en Dorien,
kan ik wel geloven dat dit toch iets te duur was ! En Anneke hoe zit het met de onderbroekjes ? Ik heb gelezen dat je ook berichtjes krijgt van Marleen ! Ongelooflijk, moet je een zeer goed gevoel geven !
Heel veel groetjes, Bettina -
14 Juli 2008 - 05:59
Marc:
Jullie zijn echte pioniers!
Wat nieuws: men is nog geen stap verder met de onderhandelingen over BHV!
Als er bierdrinkers onder jullie moesten zijn: Het is zo ver: Inbev heeft Anheuser-Bush overgenomen!
Bedankt voor de uitgebreide verslaggeving: een roeping als redacteur ligt in het verschiet.
Beste Groeten -
14 Juli 2008 - 06:19
Annemieke:
wij hangen op afstand aan jullie lippen.het zal wel vermoeiend zij maar tegelijk ongelofelijk mooi.en in groep kan je om al die stoten zeker lachen.volgend bericht vanauit afrika -
14 Juli 2008 - 06:29
Marc:
Aangezien het probleem met de onderbroeken steeds nijpender wordt: als het moest nodig worden om de voorraad te vergroten: onderbroek = calzoncillos -
14 Juli 2008 - 06:34
PEGGY:
Dag Ann, Filip en Dorien,
Ik lees hier net dat 1 van jullie reisgezellen zijn koffer kwijtgeraakt is.... Hopenlijk krijgt hij hem snel terug ( want das vré ambetant, heb het zelf meegemaakt.)
Ik herhaal het nog maar eens ; ik wens jullie de reis van jullie leven.
Groetjes
Peggy en Wesley -
14 Juli 2008 - 06:35
Marleen:
Hoi Anneke, Filip en Dorien. Zo'n prijzen!! niet te geloven, daar kan je al een nieuwe valies mee kopen MET ondergoed :) Wij staan ondertussen klaar om naar het zonnige Blankeberge te vertrekken. Ammuseer jullie nog wat en we gaan jullie volgen vanaf de kustlijn. Veel liefs Marleen, Guy en Fleurtje. -
14 Juli 2008 - 06:49
Marc:
Iedereen schijnt compassie te hebben met "Lieselot" omdat ze haar valies mist: daarom wil ik het rechtzetten : het is Koen die zijn valies en de bijhorende onderbroekjes(van Hugo Boss?) mist. -
14 Juli 2008 - 07:16
Ilse:
Hey Luc (en reisgzellen),
Is heel leuk om jullie zo op de voet te kunnen volgen!
Kijk al uit naar het volgende bericht!
Ilse, mét onderbroek (anders zouden er mss nog veel meer naar mijnen bureua komen ;-)) -
14 Juli 2008 - 07:31
Carine/ Eric:
EINDELIJK...de zon schijnt hier nu ook even,'t schijnt voor een dag of 2. We zouden morgen vertrekken naar de zee maar nu doen we dat vandaag al, nu er even zon is...Daar zullen jullie geen gebrek aan hebben.Ben nieuwsgierig naar de foto's.Ja...eens van de grond gaan wordt op den duur onbereikbaar, we zullen het laag moeten houden,of thuis... :-)
Vergeet niet op tijd en stond wat rust te nemen hé mannen!(en vrouwen natuurlijk) Hoe gaat het met de kids? Niet te vermoeiend?
Slaapwel allemaal, droom zacht, onze dag begint...
xxxCarine en Eric en de kids -
14 Juli 2008 - 07:59
Isabelle:
aan Dorien, anneke en filip: een toffe reis toegewenst. Ik hou op tijd en stond bobo en Pierre op de hoogte van jullie "avonturen" (want zo kan je het wel stellen hé, als ik dat zo allemaal lees)! Ik heb hen al een eerste keer verslag uitgebracht en ze waren héél content. En uw bobo zorgt héél goed voor de kat. Groetjes, Isabelle -
14 Juli 2008 - 08:02
Renaat:
Dag Luc en co,
Zeer zeker leuk om een live reisverslag te krijgen uit een prachtige streek! Geniet van een prachtige en ontspannende reis!
Renaat, uiteraard ook met calzoncillos... -
14 Juli 2008 - 08:47
Dirck En Leen:
Hallo Rita-Luc-Maxime -Lieselot en Koen
Het is echt prettig om jullie reis zo op de voet te kunnen volgen.
Gisteren hebben we de wandeling meegedaan en natuurlijk kwam jullie avontuurlijke reis ook te sprake,
jullie hebben ook
veel groeten van Paul en Marie-Claire.
Ook nog bedankt voor het hartverwarmend kaartje.
Tot binnenkort...en draag zorg voor de overblijvend broekjes !
Lieve groeten
Leen & dirck
14 Juli 2008 - 09:08
Lieve:
Hallo daar, wat een toestanden he, hopelijk is het hilarisch genoeg om er de slappe lach van te krijgen, in elk geval ik heb me ferm een deuk gelachen met jullie supersonische taxi's... Kijk ik vertrek vandaag met mijn "speciaal groepeke mensen" en ik hoop dat ik daar ook kan surfen op jullie site en anders moet ik wachten tot vrijdag om mee te volgen :( in elk geval ik reis in gedachten met jullie mee en wees gerust de kaarsjes zullen ook ginder branden !!!!
Rita Luc Maxime Liselot en companie ik wens jullie nog veel warmte en liefde toe tot gauw ..... xxxx en welgemeende knuffels -
14 Juli 2008 - 10:11
Mieke:
hoi iedereen,
rust allemaal maar eens goed uit, het zal jullie deugd doen!
ben al nieuwsgierig naar jullie uitgebreider verslag.
ik ga nu ook genieten van het zonnetje, in een tuinzetel met een leuk boek!
tot morgen allemaal! -
14 Juli 2008 - 14:17
Alain:
Hey Luc, als je wil kom ik achter met een lading ondergoed. :-) -
14 Juli 2008 - 17:53
Kato:
dag zusje isabelle. hoe gaat het ? is het daar goed weer in peru ? je zal wel moe zijn van het stappen. ik wil je snel terug zien. nog een leuke vakantie. tot in belgië. kusjes van kato xxxx -
14 Juli 2008 - 19:03
Johan,Ann,Giede En E:
ciao Filip,Anneke en Dorien.
Wat een avontuur!Wij kunnen ons dit bijna niet voorstellen dat jullie dit allemaal meemaken,dit word een onvergetelijke reis denken wij.Geniet,amuseer en beleef veel.O,ja bij deze een dikke knuffel van Jerry!!!
Groetjes -
14 Juli 2008 - 21:26
Johan:
Zeg, kunde daar nie een paar onderbroekskes breien met Alpaca wol, daar lopen toch genoeg van die beesten rond. -
15 Juli 2008 - 01:56
Arnoud:
Nicaragua volgt op de voet ;-) -
15 Juli 2008 - 15:20
Tom:
Blij te horen dat alles vlot verloopt. Luk vergeet niet op tijd Pisco Sour te drinken kwestie om al het zand weg te spoelen. Hebt ge den Bob Marley in Nasca tegen gekomen? Kijk al uit naar de volgende verslagen van jullie avuntuur. Groeten, Tom ACW. -
15 Juli 2008 - 17:33
Roger:
Dag Luc en co,
Ik vind het enorm fantastisch dat ik in gedachte mee mag genieten van jullie reis.
P.S.Kimberley is eveneens geslaagd .
groeten
Roger