met een doel op reis - Reisverslag uit La Paz, Bolivia van Luc Vancoillie - WaarBenJij.nu met een doel op reis - Reisverslag uit La Paz, Bolivia van Luc Vancoillie - WaarBenJij.nu

met een doel op reis

Door: de kids

Blijf op de hoogte en volg Luc

19 Juli 2008 | Bolivia, La Paz

Ook wij de kinderen beleven deze reis op een apparte manier!
Allen beseffen we dat we hier niet waren geweest moest ons lief neefje Enzo er nog zijn!
Voor ons is dit elke dag een zware rugzak om de dag door te brengen, want Enzo is met ons mee, hij zit in elk hartje van ons!

De bus reizen zijn soms lang en zwaar maar samen gaan die snel vooruit door spelletjes en mopjes.
ook in de hotels hebben we al veel plezier gemaakt! Maar die verhalen heb je al vernomen via de blog.
Toch schuilt er buiten de muren van de de hotels veel armoede!
we proberen zoveel mogelijk de mensen te helpen, door schoenen te laten poetsen, koekjes en drank uit te delen!
Vanavond hebben we lekker gegeten,
onze buikjes zaten goed rond,
maar onze borden lagen nog vol,
we vulden vele zakjes met ons eten en straks gaan we dat aan lieve straat kindjes uitdelen!
de straatkinderen stralen met alles wat je ze geeft, en dat geeft ons als kinderen een goed gevoel, dat we er voor iemand kunnen zijn!
We geven alles dan ook in Enzo zijn naam want hij had het zo graag gehad!

we kijken al uit naar Sucre om Enzo zijn mobile school te zien en er mee te helpen werken!

Vele groetjes de Kids

• 20 Juli 2008 - 07:53

Tina:

Hallo Kids,

Ik volg met veel interesse jullie boeiende reis maar van dit bericht wordt een mens stil. Jullie hartjes zitten op de juiste plaats!

• 20 Juli 2008 - 07:56

Anouk, Rune &Jochen:

Hallo daar,

We zijn trots op onze nichtjes! (en op de rest natuurlijk ook). Hopelijk worden wij later ook zo en leven we mee met de armoede van andere minder goed bedeelde kindjes.
    Groetjes Anouk, Rune en Jochen

• 20 Juli 2008 - 08:49

Alain:

Enzo zo heel fier zijn op jullie!!

• 20 Juli 2008 - 09:39

Sabine En Co:

Beste Kids,
    Leuk jullie verhaal te lezen. Echt ontroerend.
    Vele lieve groeten en knuffels vanuit het stille en natte Sint-Niklaas.
    Sabine, Jerry en Olivier

• 21 Juli 2008 - 06:07

Marleen, Mama Nico:

Hey kids,
    Jullie voelen het haar fijn aan dat Enzo altijd bij jullie is.De rugzak is altijd aanwezig, de ene dag iets lichter dan weer zwaarder.De confrontatie met een andere wereld zal in jullie verdere leven blijven hangen.Hier zijn we nooit tevreden, daar met een kleinigheid krijgt je plots 2 stralende oogjes.groetjes

• 21 Juli 2008 - 08:50

Liliane:

Ieder van ons zou dit eens moeten meemaken, dan zou men weten dat er belangrijker dingen zijn dan weelde en praal .Gewoon een glimlach doet wonderen.

Tof dat jullie dit doen en ook delen met anderen.
    Hou jullie sterk en nog een prettige tocht !